16 - Min Julafton

Jag blev väckt klockan halv tio av min mamma som öppnade dörren och inte ens han säga något... för jag var redan vaken och skrek "Jag är vaken!!!".
Då stängde hon dörren utan att säga ett ord. Jag klev då upp ur sängen och fann mina tofflor som jag kände ett väldigt behov av för att det var så kallt.
I teverummet blev det frukost som bestod av skinksmörgås och julmust medans vi kollade på julkalendern genom att Linnea kopplat in datorn i teven.
Vid halv elva tog jag ett bad och fixade mig sedan i ordning. Kläder, smink, hår o.s.v.
Vid elva-halv tolv fick jag finbesök av min vän Julia. Hon fick sin julklapp av mig och vi satte oss inne i mitt rum och öppnade paketen som vi fått av varandra. När jag fick ur "saken" jag fått av henne ur paketet blev jag lite stum. Där i låg en bullparfym (pink sugar)!!!! Oh, vad glad jag blev, för min gamla var HELT slut! Vilken kompis jag har, vet precis vad jag önskar mig!
När klockan blev halv ett så drog vi till mormor. Jag och syrran fotade lite där innan det blev dags för julmat vid halv två.
Innan Kalle Anka så kom pappa och farmor på besök. Självklart satt vi alla framför teven klockan tre! Med lite fika...
Efter Kalle Anka bestämde vi oss för att öppna julklappar. Blev väldigt nöjd över det jag fick! Så TACK!
Vid femtiden blev det efterrätt. Ja, man äter hela tiden på jul. Känner man sig någonsin så tjock som man gör på julen? Nej tror inte det. Får nog bli lite ordning i morgon på allt!
Sen såg vi lite på teve innan vi drog oss hem.
Väl hemma blev det lite dator innan jag såg på film med familjen.

Denna jul har varit väldigt bra, fast att den inte var som andra jular varit. Jag hade en ättemysig jul med min familj som jag älskar. Det var en fin jul i år, trots att den var annorlunda.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0