Monday


Okey, det är måndag och jag är tillbaks i Sverige-landet efter en suverän semester! Det har verkligen varit sådär lugnt och skönt, varmt och gött och roligt som det ska vara. Sol och bad, häng på balkongen, massvis av skratt, god mat och lite drinkar. Under lördagskvällen kom jag hem, efter 12 timmars resande. Var så trött att jag trodde jag skulle storkna, men det gjorde jag förstås inte. För vet ni vad jag möttes av hemma?? Ett findukat bird, rosor och tvårätters middag. Gud vad jag älskar min man! Och Gud vad skönt det var att återförenas med honom. Men som ni vet, det är bra att sakna varandra, då förstår man verkligen hur mycket man tycker om varandra, och man uppskattar varandra på ett helt annat sätt.

Söndagen gick åt att besöka släkten och se på film i soffan. Jag missade ju "en man som heter Ove", då jag hade min förbaskade urinvägsinfektion-period när den visades, vilket ledde till att jag fick stanna hemma med mina kremper. Men nu så, nu är den sedd! 

Idag har sommarschemat även dragit igång. Är det bara jag, eller är motivationen efter semester lika med noll? Det var svårt att komma upp ur sängen när klockan ringde... Nu ska jag städa undan och packa upp väskan, sen funderar jag på att göra köttfärslimpa. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0