Semester dag 3 - Smögen

 
I vanlig ordning, hade vi ingen som helst brådska med att komma iväg på mornarna. Vi drog oss länge i sängen, njöt lite extra av kaffet och beskåade våra camping-grannar mellan alla andra sysslor. Det är spännande att studera människor, alla har vi våra egna historier, en blandning mellan bra och dåligt. Lördagen till ära, hade vi bestämt oss för att resa till Smögen. Det stället hade jag sett mest fram emot, då jag genom mitt googlande på bilder fått mig att tycka att Smögen såg finast ut - men ack så fel jag hade.
 
 
 
 
Vägen till Smögen var mysig, man åkte förbi många små fiskeorter. Det första vi möttes av, var en ö med hus både här och där. Det kändes så himla rörigt. Alla parkeringsplatser var mer eller mindre upptagna, då det kryllade av turister. Vi fick nästan åka så långt det gick, inan vi fick parkering. Vi hittade i närheten en liten väg vid klipporna, där vi strosade runt ett tag. Jag tycker det är vackert med alla klippor.
 
 
 
 
Efter en stund gick vi in mot centrum - ett centrum vi inte fick något som helst grepp om. Det var små gator, sen helt plötsligt dök både hav och restauranger upp, men ändå kände vi att vi inte riktigt visste vart man skulle hålla till. Vi blev en aning besvikna, och stannade inte alls länge. 
 
 
 
 
Innan vi hoppade i bilen mot Grebbestad, tog vi oss en glasspaus. Glass på sommaren är ett måste, och på vår semester, slank det ner en och annan. Vi hade underbar utsikt när vi avnjöt glassen. Man såg havet och de söta, färgglada bodarna. 
 
Hemma satt vi i husvagnen och åt fiskbullar och pulvermos. Sån dålig mat egentligen, men just då, smakade det bra. Vi satt uppe ett bra tag och vinade och snackade framtidsplaner. Jag älskar att spekulera och prata om hur saker kanske kommaer att bli om några år, för mig och Oscar. Kommer vi bo i ett stort hus? Hur många barn kommer vi att ha? Vilka länder ska v besöka? Ja, det är spännande att fundera på framtiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0