SUMMERBURST, Saturday

 
Ser ni prinsen och prinsessan? :-)
 
 
Lördagen var verkligen bra rätt igenom. Vi skrattade alldeles för mycket åt det faktum att vi helt missat Avcii - och i stort sett hela summerburst under fredagen. Vi deppade alltså inte det minsta, utan fokuserade bara få att lyckas bättre med denna dag! Då det vankades prinsbröllop under dagen, låg vi mest i våra sängar och slappade framför teven. Det var kul att fixa sig medan man såg förderedelserna inför vigseln, samt gästerna anläsnda.  När vi såg festligheterna på teven, bestämde vi oss för att dra och kolla på kortegen. Vi såg Sofia inta kyrkan innan vi tog tunnelbanan in till Kungsholmen. Herregud vilken gåshud vi fick när hon i sin vita klänning skred in till tonerna av en låt av Enya. Vi började nästan tokböla för att vi blev så rörda.
 
Ja, vi åkta alltså till Kungsholmen för att se det nygifta paret. För att komma så sent, fick vi grymma platser! Det hela gick ju rätt fort, men det var kul att få vara med om det. Efteråt åt vi på en restaurang i närheten, innan vi åkte mot Gärdet för att leta rätt på något ställe att förfesta. Vi hittade en park där vi hänge några timmar innan vi drog på själva festivalområdet.
 
Lördagen kändes bättre uppstyrd. Kön in till barerna rullade på för fulla muggar, och trots att vi kom i samma tid som fredagen, var det inge problem med att ta sig in. Vi drack lite mer och dansade till Afrojack. Det var så grymt! Vi avslutade med att få beskåada hela Stockholm dansa till Axwelll och Ingrosso. Känslan var magisk, helt oförglömligt.
 
Summan av kardemumman var det en toppenhelg, trots våra missar. Nästa år ska jag definitivt iväg igen, om jag är hemma, dvs. Detta var för bra för att kunna missa! Och vilket väder Stockholm bjöd på!!! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Liborius

kul att ni fick se prinsen och prinsessan:D

2015-06-21 @ 20:20:56
URL: http://liborius.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0