FÖRSTA FAMILJEN!!

 
Imorse när jag vaknade såg jag att jag hade fått ett mail ifrån au pair room - den första familjen har kontaktat mig!! Jag blev så glad att jag ringde till mamma på en gång. Äntligen, efter mer än en månads väntan, börjar det ta fart! Min dröm om att åka som au pair till USA börjar åter igen att bubbla.
 
Familjen som har kontaktat mig bor i Sunnyvale, 40 minuter utanför San Francisco. Tror ni inte att jag blev superglad när jag såg vart de bodde? Jo! Jag vet att man inte ska lägga så stor vikt i vart familjen bor, men visst bankar mitt hjärta lite extra för Kalifornien. Familjen består av en mamma, pappa och tre döttrar. Barnen är 7, 4 och 3 år. De verkar vara en familj med fart och fläkt, de gillar att hitta på saker. De har ofta middagsbjudningar, ordnar bruncher, åker till stranden och älskar att vistas ute. 
 
Inom några dagar ska vi göra vår första intervju och jag tycker att det ska bli jättespännande! Visst, det är nervöst, men otroligt kul på samma gång! Gråter nästan lite av lycka när jag skriver detta.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0