Filmtips

 
Ganska så nyligen har jag sett tre riktigt bra filmer, därför tänkte jag tipsa om dem! Senare i veckan tänkte jag komma med några serie-tips :)
 
Escape plan:
Säkerhetsexperten Ray Breslin blir på falska grunder anklagad för ett brott och blir inlåst på samma rymningssäkra fängelse som han själv varit med och byggt. Nu måste han försöka ta sig ut och se till att få tag på den som satt honom bakom galler.
 
Prisoners:
Kelly Dovers sexåriga dotter Anna och hennes bästa vän Joy försvinner på Thanksgiving och när polisen inte lyckas koppla den misstänkte kidnapparen Alex Jones till fallet, tar Kelly saken i egna händer. Med en känsla av svek från polisen tar han det desperata beslutet att kidnappa Jones för att tvinga fram ett erkännande. Men är Jones gärningsmannen eller är han ett offer? Tiden rinner iväg och Loki, polisen som är kopplad till fallet, får en övermäktig uppgift att rädda en situation som försvåras för var minut.
 
Gravity:
Dr. Ryan Stone är ute på sitt första uppdrag i rymden tillsammans med den erfarna astronauten Matt Kowalsky som är ute på sin sista resa innan pensionen. Men en oväntad katastrof isolerar dem i rymdens tysta mörker. All kommunikation med Jorden har brutits och när rädslan gradvis övergår i panik så tar varje andetag av de strandsatta astronauternas sista syre.
 
Källa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0