18 oktober 2011



Hejsan!

Jag trodde uppriktigt sagt att jag skulle ha somnat över mitt samhällsprov idag. Ack så hemskt det varit ifall jag gjort det. Men som tur var höll jag mig vaken. Men skrivningen kändes ganska dålig, så jag kanske halvsov lite när jag skrev..? Hehe.
Nu har jag i alla fall kommit hem och fått i mig kaffe, så jag är väl skapligt pigg. Det som håller mig vid liv under dessa långa skoldagar är längtan och väntan på roligheter. Den är ju lov om mindre än två veckor! Ska börja ledigheten med en kul kväll med vännerna tror jag. Inte helt fel, va? Och sen har jag tänkt forstätta i den stilen under hela lovet. Alltså ha så kul som det går, så att jag kan tänka på alla minnen som jag skapat under veckan när mattelektioner, fyisk, historia... ja, skolan, drar igång igen. Men jag ska allt sova ordentligt med!
Denna eftermiddag är jag i stort sett ledig ifrån mina studier, så jag ska kila bort till mitt piano som är några meter här ifrån. Kan nog bli sittandes där ett bra tag. Jag önskar verkligen att jag kunde lära mig spela på riktigt. Bara att träna på och hoppas på allt mer bättre resultat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0