Snön dansade äntligen ner ifrån himlen idag



För endast någon dag sedan så knäpptes dessa bilder. Då var marken hur bar som helst. Och det var såpass varmt ute i luften så att om man ville så kunde man gå i skinnjacka. Det var endast under de tidiga mornarna som man önskade att man bar en tjock och gosig jacka. Det var som en blandning mellan vår och höstväder. Man kunde i vilket fall som helst inte tro att det faktiskt var vinter och att det när som helst var jul. Men idag vände det. Vita, stora flingor började dansa ner ifrån skyn och skapade ett vitt täcke på marken. När jag gick mot bussen när vi slutat så var inte marken som mina fötter slogs mot bar, nej den var vit. Och ännu mera snö föll ner från himlen.
Jag kanske inte är ett jättefan av snö, men nu kom den verkligen i tid! Jag började bli orolig över att vi inte skulle få en riktig vinter i år. Att vi inte skulle få en vit jul. För det vill vi väl alla ha ändå?

Nog pratat om snön. Idag har det varit en seg dag. Måndagar brukar annars gå fort och vara helt okej. Men denna måndag var usch. Fick bara några få timmars sömn inatt, så jag har både varit sur och trött idag. Ska lägga mig betydligt tidigare ikväll. Men först ska jag kika i skolböckrna. Har fyra prov innan jullovet. Haha. Det låter väl trevligt? Jag som trodde att det skulle bli en lugn period nu. Nej då, här ska jobbas..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0