1 - This is me

Jag ska börja nu. Jag börjar med det enklaste, att presnetera mig själv. Men vem är jag?

  Jag heter Josefin. Jag föddes den 14 maj, och då snöade mitt på våren. Jag har bott hela mitt femtonåriga liv i Torsby, eller okej, 1,5 mil ifrån Torsby då. Där bor jag i ett vitt hus tillsammans med min mamma, min lillasyster och våra fyra katter. Ibland bor jag även vid pappa som inte bor särskilt lång bort.
  Jag är en kort tjej på endast 158 centimeter. Jag är även en fakebrunett, fast nu är jag slingad, så jag är väl rätt orange. Min riktiga hårfärg är mörkblond. Jag har ett par gröna ögon som jag är stolt över och så har jag krokiga pekfingrar.
  Jag skulle vilja säga att jag är en mycket blyg person, som inte gillar att prata inför klassen, fast de som känner mig vet att jag är en mycket pratglad människa. Jag har till och med lyckats prata kompisar till sömns. Det kallar jag talang det! Jag gillar även att ha kul, och det har jag när jag är med mina medmänniskor som jag kan kalla för vänner, de gör varje dag ljusare och bättre.
  Något som jag brinner för är musik, fast inte i skolan, där är det matte som är favoritämnet. Musik har alltid varit mig varmt om hjärtat. Min stora dröm är ju att bli artist, vilka drömmar va? Men jag älskar att sjunga. Jag gör det i stort sett jämt hemma. Det är en slags befrielse. Jag kan sjunga ut sorg, ilska och hat, så jag slipper bära på det.
  Jag är en ganska så shoppingtokig tjej som älskar kläder. Jag antar att jag spenderar allt för mycket pengar på det, men jag gillar det, so so what?
  Hm, vad mer finns det att säga? Min favoritfärg är mörklila, jag älskar spindlar, är livrädd för råttor och möss, dricker mycket kaffe och te, hatar russin (jätteäckligt!), vill någon gång i livet besöka London och paris, innebandy är den enda sport jag gillar att utföra, men dans är sjukt kul det med, jag älskar att bli kliad på ryggen och ska nog gå natur på gymnasiet. 
  Ja, det var väl en liten historia om mig. Hope you liked it.

Lägger in det på den nya kategorin: 1,2,3 o.s.v.








   


Kommentarer
Postat av: lowlow

De nominerade till veckans blogg är färdiga :D

Rösta nu på vem DU tycker ska vinna!

2010-12-09 @ 09:44:06
URL: http://lowlowz.blogg.se/
Postat av: Swelouise

Söt blogg, keep going ;)

2010-12-09 @ 12:07:25
URL: http://swelouise.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Vinnaren från dagens blogg finns uppe! Kika in om det var du som vann ;) Annars får du gärna vara med och tävla igen i den nya tävlingen Länk finns här under:*

http://vadfanskajagheta.se/2010/december/torsdag-dagens-blogg-1.html#comment

2010-12-09 @ 12:49:56
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: lovisa

Fina ögn!

2010-12-09 @ 13:23:38
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0